afis PM edita 2 editabil

 

Da, nu ne place să recunoaştem, dar se întâmplă, încet-încet, cu primul strop de ploaie, cu prima zi în care ţi se pare drăguţă reclama la puloverul de lâniţă de pe Cocor: vine toamna.

Anul trecut, împreună cu BiţaColor, am făcut pentru prima dată în Bucureşti un târg dedicat bicicletelor. S-a numit Talcioc de biciclete, a durat două zile şi a fost primit mai bine decât ne aşteptam: au venit şi vânzători şi cumpărători şi  gură cască. Au venit biciclete întregi, care mai că nu s-ar fi dezlipit de stăpânii lor (foto).

2012-09-29-11.57.12

Au venit piese, au venit accesorii vesele şi colorate şi haine de lycra vintage şi ponosite.

S-a vândut, s-a cumpărat, însă, mai mult decât atât, s-a discutat mult, s-au legat prietenii, s-au schimbat contacte, impresii şi voie bună. Exact cum ne place nouă, la Portocala Mecanică & BiţaColor.

2012-09-29-11.57.52

Ceea ce ne dorim, bineînţeles, şi pentru ediţia de anul acesta, pe care o anunţăm fix acum! TADAAA.

Ediţia a doua a Talciocului pentru biciclete va avea loc pe 14 şi 15 septembrie, tot în cadrul BikeFest din parcul Izvor din Bucureşti. Vă aşteptăm, aşadar, cu biciclete, haine de biciclete, lanţuri de biciclete, claxoane de biciclete, portbagaje de biciclete, pantofi de biciclete, fesuri de biciclete, mănuşi de biciclete, lumini de biciclete. Toate să aibă suflet vă rog! Sau aripi!

324103_10151031692376933_941081378_o

Pentru a participa la Talciocul de Biciclete, vă rugăm să completaţi formularul de mai jos sau să intraţi pe site-ul BikeFest pentru a vă putea înscrie atât la Talcioc, cât şi la Pentathlon-ul iVelo.

Din motive de organizare, înscrierea la Talciocul de Biciclete de anul acesta se face doar pe site-ul BikeFest.